NINA SIMONE Beograd 1989 – Gospel and blues in Belgrade, YUGOSLAVIA


Jedva dodjosmo do ovog članka koji prikazuje, istina na malo neubobičajen način, izvanredan koncert gospodje NINE SIMON koji se dogodio u Beogradu pre dvadesetak godina. NINA SIMONE je održala izvanredan koncert u Sava centru u Beogradu 1989. godine.

Naravno članak ovog novinara, DRAGANA KREMERA, koga uopšte ne cenim ni 5% jer je mnoge jugoslovenske grupe izvanrednog zvuka ojadio svojim kritikama, ovde piše dosta kontroverzno, na momente ne shvatate šta hoće da kaže ali važno je kao dokument. Jedno pljuvanje ovog koncerta koje ova veoma velika pevačica nije zaslužila od bezvredne ličnosti ovog propaliteta od piskarala, inače piskarala koji je zavio u crno mnoge velike grupe JUGOSLAVIJE. Sramotna ličnost!

This was a hell of a soul concert in Belgrade in 1989. The ticket for the concert we got from our friend

Zahvaljujući ovoj novoj svežoj dobroj izložbi na koju planiran da odem imamo i još jednu fotografiju sa ovog ludog koncerta koji je kreten DRAGAN KREMER onako bezdušno napljuvao. Neka ovo bude i reklama za izvanredne fotografije gospon PLAČKOVa i znaj odlazim na tvoju izložbu da skinem nešto materijala za ovbaj blog koji čuva uspomene na čuvene koncerte.

EVO I FILMSKOG MATERIJALA!

 

About aktivista

Blogging about music, YUGOSLAVIA, archiecture, old gramophones, recordings and other stuff like LPs, Lps, cassettes, VHS all about former great YUGOSLAVIA View all posts by aktivista

You must be logged in to post a comment.