Najava koncerata od pre 20-tak godina u Beogradu 1990 – Concert announce in Belgrade 1990, YUGOSLAVIA


Tako je to bilo nekad u našoj staroj dobroj JUGOSLAVIJI, sve velika imena za kraj godine, kako i treba da se sa njima proslavi kraj stare 1990 i dočeka na neki način odvratna 1991. godina koja je označila i kraj te lep države.

JERRY LEE LEWIS Sava centre, Belgrade 09.12. 1990.

LAURIE ANDERSON Sava centre, Belgrade 11. 12. 1990.

KOOL AND THE GANG Sava centre, Belgrade 18.12.1990.

Advertisements

About aktivista

Blogging about music, YUGOSLAVIA, archiecture, old gramophones, recordings and other stuff like LPs, Lps, cassettes, VHS all about former great YUGOSLAVIA View all posts by aktivista

4 responses to “Najava koncerata od pre 20-tak godina u Beogradu 1990 – Concert announce in Belgrade 1990, YUGOSLAVIA

 • Milan NS

  Moj drugar (Zikica, isti onaj koji je uzeo Rorijev autogram) jei bio na Luisovom koncertu; kaze da je obezbedjenje u SC bilo strogo, ali kad je “Ubica” krenuo da przi “Great Balls of fire” i ostale stvari, svi su djipili na noge lagane i gruvali!

  Uzgred, gde je B.B. King? Ili jos nije stavljen? Imam Dzuboks iz 1980. sa dugim intervjuom koji je Kremer radio sa njim, a secam se i da je pokojni Treci kanal 1991. prikazao koncert iz SC 1991.

  Tvoj novosadski saradnik,

  M.

 • aktivista

  Ajde molim te skeniraj mi taj intervju sa čičicom Kingom iz ali proveri gde je radjen. Ako je radjen negde u Engleskoj onda nemoj. Ovde samo postavljam slike i intervjue koji su autentični. BB KING je bio tamo negde 1973 pa 1976 ili 1978 pa 1991 i zadnji koj znam je bio 1997.

  Proveri da nemaš neku sliku s atog koncerta Jerry Lee Lewisa.

 • Milan NS

  Provericu. Koliko se secam, to je bilo negde pred kraj 1980, a uzgred i sam Kremer pominje gostovanje BB Kinga u Sloveniji, tamo u onom clanku koji si okacio za Alvina Lija u BG-u 1982, gde kaze kako je Alvin tezgaros, blabla, pa pominje fantastican koncert Kleptona 1979 i BB Kinga u SLO 1980, neki jazz-blues festival bio, sta li… e, sad sam se setio da imam set listu za Stounse u ZG 1976! Odoh tamo.

 • aktivista

  To ti je neki fini DŽUBOKS primerak gledaj da pregledaš prikaze samo koncerata KOJI SU SE DOGODILI ne moraš da se mučiš i oko onih KOJI ĆE SE DOGODITI. Samo skini datume.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s